Activitats dirigides
 
 
Power Balance

BALANCE

Balance es una activitat per a tots aquells que volen entrenar sense impactes i sense excessiva mobilitat articular buscant una activitat cos-ment efectiva.

Reuneix lo millor de les disciplines orientals i occidentals en una sola classe per aconseguir un treball físic i mental molt complet. Amb aquesta activitat, faràs treballar tot el teu cos combinant tonificació muscular, estiraments, equilibris, correcció postural i relaxació en una mateixa sessió. SBalanç aporta principalment un millor coneixement del teu cos i ment, reduint l’estrès i millorant la capacitat de concentració, l’equilibri i la coordinació.

Balance combina les disciplines del Yoga, Pilates i el Tai Chi per fer arribar al cos i a la ment a un estat d’equilibri i harmonia total. Aquesta activitat en realitza en classes col·lectives amb música. Va dirigida a homes i dones majors de 18 anys interessades en posar-se en forma de manera fàcil i divertida, i amb ganes de sentir-se millor, més flexible, més zen.

 
                                

IOGA

Aquesta mil·lenària disciplina més que una practica es un estil de vida. Es un dels millors sistemes de condicionament físic que existeix. El ioga sincronitza la respiració amb el moviment mitjançant la repetició de postures, millorant la flexibilitat, el to muscular, la postura corporal, la circulació sanguínia i l’equilibri psíquic i físic.  El resultat és un cos més lleuger i fort, i una ment més tranquil·la.

A les classes de Ioga es practiquen diferents postures harmonitzades amb la respiració. La majoria de classe comencen amb una successió dinàmica de posicions que s’inicien de peus i ens fan baixar fins al terra per escalfar i lubricar els músculs i articulacions. Després de l’escalfament, es poden realitzar posicions en moviment de forma fluida o es poden realitzar posicions estàtiques amb la seva postura i contra postura per treballar el cos i la musculatura de forma equilibrada. Totes les classes de Ioga finalitzen amb una relaxació de uns 10 o 15 minuts en la que es torna al cos i a la ment a la calma, o inclús, es pot fer una meditació final.

 

| TAI-TXI

El Tai-txi es un art marcial amb aplicacions terapèutiques un major equilibri físic i psíquic. A l’orient, totes les forces naturals es divideixen en dues categories: el Yin, que son les forces negatives, i el Yang, les forces positives. El Yin i el Yang sempre mantenen una interacció harmónica, per això, quan el cos sofreix qualsevol desajust, l’equilibri entre el Yin i el Yang se ve a baix. El Tai-Chi gràcies als seus moviments rítmics i lents, equilibren aquestes dues forces naturals.

 

| PILATES

Pilates es una activitat en grup enfocada al treball conscient integral del cos. Ofereix molts beneficis gràcies a que els exercicis combinen l’estirament, la tonificació, la contracció i el sosteniment de la postura. S’utilitzen exercicis de terra bàsics de Pilates complementats amb el treball acurat de respiració, estiraments i millora postural. Es treballa la musculatura de la faixa abdominal, reforçant l’esquena i ajudant a adoptar una bona alineació de tot el cos. Tothom pot gaudir d’un cos més sa i equilibrat. “En 10 sessions et sentiràs millor, en 20 et veuràs millor i en 30 tindràs un cos nou”, deia el seu creador, Joseph Pilates.

 
 
Power Pump

PUMP

Pump és la manera més ràpida de posar-se en forma i perdre greix corporal. És una classe de tonificació i condicionament amb peses, per a gairebé tots els que vulguin afegir l’entrenament de la força i la resistència en la teva rutina d’exercicis.
La simplicitat de la classe fa de Pump un gran punt de partida per desenvolupar el to muscular i, a la vegada, la confiança en un mateix/a. Sons animats i coreografia convincent per seguir jugant a través de cada entrenament al llarg d’una hora. Farem servir una plataforma de pas, un barra i un joc de peses.

Si ets nou en l’exercici de peses i resistència o no estàs en forma, hauràs començar amb els pesos lleugers. Després d’unes poques classes podràs reconèixer el pes correcte per a tu. Els nostres tècnics t’assessoraran amb el que sigui més adequat per tu.

| CXWORX

CXWORX es una forma revolucionaria d’entrenar el core, la força central del cos que compren el músculs de l’abdomen, oblics i baixa esquena. Aquesta activitat esta basada en les últimes tendències de l’entrenament funcional i es tant per homes com per dones de totes les edats que desitgin modelar i tonificar els músculs del core.

 

| CICLO

Activitat cardiovascular realitzada a sobre d’una bicicleta estàtica professional, acompanyada d’un tècnic que imparteix al ritme de la música, en la que se simulen muntanyes, planers, canvis de ritme, etc. Cada bicicleta disposa d’una roda de resistència que l’usuari controla per tal de buscar els diferents nivells de intensitat marcats per l’instructor.

 

| BOSSU

Activitat no coreografiada que es realitza a sobre d’un Bossu (eina que recorda a mig baló medicinal) al ritme de la música. Combina treball cardiovascular, tonificació muscular i equilibri.

 

| GAC

Tonifica i defineix els teus glutis, abdominals i cames. Sessions de 30 o 50 minuts de treball intens localitzat per a aquestes zones.

 

| TBC

Total Body Conditioning, mètode d’entrenament integral per a la millora de la condició física, cardiovascular i muscular. Usa tot tipus de material disponible i ho combina obtenint resultats en molt poc temps. Sessions dinàmiques, amb blocs d’exercicis senzills i enllaçats uns amb altres.

 

| COMBAT

Apassionant programa d’entrenament que te el seu origen en la fusió de tècniques d’arts marcials. Els moviments especials de braços i cames es converteixen en un entrenament que tonifica i enforteix la musculatura al mateix temps que consumeixes gran quantitat de calories. Millora la capacitat cardiovascular, coordinació, força muscular, agilitat i flexibilitat.

 

| BALL LLATÍ

Vine i diverteix-te amb el millor ritme llatí, ballant sense parar coreografies de salsa, merengue, xa-xa-xa, samba i molt més …